...meer over esther

BMFpuur-s_004 ingrid goed

Na mijn C.I.O.S. opleiding in Sittard ben ik opnieuw gaan studeren. De keuze voor natuurvoeding, gewichtsconsulent met de specialisatie sportvoeding waren op mijn lijf geschreven.
In de jaren daarna volgde ik met veel interesse verschillende andere opleidingen, nascholingen en cursussen rondom natuurlijke voeding, detox, ontzuren-ontslakken, ontzuren hormonen, voeding en overgang, gezonde emoties, geneeskrachtige kruidencursus, de Wim Hof-methode, biotensor, oerslank coach, Intermittent Fasting module etc.


In 2013 ben ik gestart met mijn praktijk. Ik begeleide mensen naar een fysiek goede gezondheid waarbij natuurlijke voeding en beweging centraal stond. Steeds vaker was voor mij het resultaat niet helemaal bevredigend maar kon ik het missende puzzelstukje niet vinden. Na het volgen van o.a. de Detox-opleiding waarbij lichamelijke én geestelijke reiniging centraal staat, wist ik dat zélf sappen moest gaan maken.De kracht van planten

Groentesap het beste cadeau voor je lijf

In 2015 besloot ik dan ook naast natuurvoeding advies, reinigende sappen te gaan maken. Mijn behandelingen zijn voornamelijk gebaseerd op kennis, intuïtie en ervaring waarbij het verhaal van mijn cliënten voorop staat. Aan de hand van een uitgebreide intake wordt een behandelplan opgesteld.

Sinds 2020 heb ik een (kleine) moestuin achter het huis waar ik groene bladgroenten en kruiden kweek om de reinigende groentesappen een extra geneeskrachtige boost mee te geven.

De naam van mijn praktijk is op mijn lijf geschreven. De S is van Esther en PUUR staat voor echt, naturel, geen namaak, zuiver, rein, zonder toevoegingen en dat is wat ik ben, wat ik je adviseer en wat ik maak voor je.
Hopelijk kan ik je laten ‘bewegen’ naar een leven zoals de natuur het voor ons heeft bedoeld én kan ik je besmetten met het drinken van dagelijks een vers groentesapje.

Het beste cadeau voor je lijf.