...meer over esther

over ESTHER (2)

Na mijn C.I.O.S. opleiding in Sittard ben ik opnieuw gaan studeren. De keuze voor natuurvoeding, gewichtsconsulent met de specialisatie sportvoeding waren op mijn lijf geschreven.
In de jaren daarna volgde ik met veel interesse verschillende andere opleidingen, nascholingen en cursussen rondom natuur- voeding, sportvoeding, detox, ontzuren-ontslakken, ontzuren hormonen, voeding en overgang, gezonde emoties, geneeskrachtige kruidencursus, de Wim Hof-methode, biotensor, oerslank coach, Intermittent Fasting module etc.

In 2013 ben ik gestart met mijn praktijk. Sinds die tijd combineer ik natuurlijke voeding met beweging, sport en detox. 

In 2015, na het volgen van onder andere de zuur-base opleiding waarbij lichamelijke én geestelijke reiniging centraal staat, wist ik dat ik zélf sappen moest gaan maken.

De kracht van planten

Groentesap het beste cadeau voor je lijf

Inmiddels heb ik een kas en een (kleine) moestuin achter het huis waar ik groene bladgroenten en kruiden kweek om de reinigende groentesappen een extra geneeskrachtige boost mee te geven.

De naam van mijn praktijk is op mijn lijf geschreven. De S is van Esther en PUUR staat voor echt, naturel, geen namaak, zuiver, rein, zonder toevoegingen en dat is wat ik ben, wat ik je adviseer en wat ik maak voor je.

Hopelijk kan ik je laten ‘bewegen’ naar een leven zoals de natuur het voor ons heeft bedoeld én kan ik je besmetten met het drinken van dagelijks een vers groentesapje.

Het beste cadeau voor je lijf!