ONTZUREN EN ONTSLAKKEN

jentschura's basenkuur

Ontslakken, onthaasten en opnieuw beginnen

Schoonheid, gezondheid glanzend krachtig haar, een mooie huid, strak weefsel, een mooi figuur, sterk immuunsysteem, stabiele botten gewrichten, kracht en beweeglijkheid zijn onder andere afhankelijk van je zuurbase-evenwicht. Een teveel aan zuren, zoals dit vandaag de dag ‘normaal’ is versnelt ons verouderingsproces en veroorzaakt talrijke welvaartsziekten. Zuren zorgen ervoor dat wij er op den duur ouder uitzien.

Een fijne manier om het lichaam te ontzuren is het drinken van kruidenthee. Zeker wanneer je sowieso al graag thee drinkt is het makkelijk om deze thee te vervangen door kruidenthee met een ontzurende werking.

3 Stappenplan

1. Reiniging met 7x7 Kruidenthee 50 ST.

LOSMAKEN van slakken uit de weefsels met de biologische 7×7 Kruidenthee. De slakken worden gesplitst, zodat de afvalstoffen los komen. 7×7 thee is een thee ter stimulering en ondersteuning bij het ontzuren. Bevat kruiden, zaden, specerijen, wortels, vruchten en een grote hoeveelheid sporenelementen en mineralen.

7x7_kruidenthee

2. Regeneratie met Wurzelkraft 150 GR.

NEUTRALISEREN en afvoeren van de opgeloste afvalstoffen als ook versterking van de nier- en darmfunctie met de biologische Wurzelkraft. Deze plantaardige vitaal stoffen verbinden zich met de afvalstoffen, waarna ze kunnen worden uitgescheiden. Wurzelkraft is uitermate geschikt om tekorten, vitaliserende stoffen en levensenergie aan te vullen.

IMG_1128

3. Uitscheiding met MeineBase Badzout 750 GR.

UITSCHEIDEN van afvalstoffen via de huid met MeineBase basisch mineraalzout voor lichaamsverzorging. Deze basische lichaamsverzorging activeert het ontzuren via de huid. MeineBase is voor optimale ontzuring en ontslakking van het lichaam. Ideaal bij huidproblemen, vermoeidheid, na inspanning of sport. Heeft een pH-waarde van ca. 8,5.

 

IMG_1152