FLES GROEN GELUK

De helende kracht van groene groenten

1 fles Groen Geluk is een mix van misschien wel de meest krachtige plantensoorten op aarde! en bestaat altijd uit minimaal 10 ingredienten. Denk aan o.a. peterselie, rozemarijn, salie, citroen, kurkuma, bleekselderij etc. 

1 fles Groen Geluk is een  literfles slowjuice groentesap waar je overdag 4 x 1 glas (250ml.) van drinkt en (desgewenst) hierbij zelf nog één tot drie lichte maaltijden neemt. Zo eet en drink jij jezelf helder.

1 fles Groen Geluk wordt wekelijks op maandag bereid én gratis bij je thuis gebracht in Oisterwijk en Moergestel tussen 17.00 – 20.00 uur. Deze Groene krachtpatser is mits goed gekoeld, 4 dagen houdbaar. Ben je niet woonachtig in Oisterwijk of Moergestel dan is zelf afhalen bij Esther ook mogelijk.

1 liter fles Groen Geluk is zéér geschikt; voor 1 vastendag in de week, voor Intermittent Fasting-dagen, als liefdevol cadeau voor iemand die het nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer groente eten een probleem is maar ook voor iedereen die kennis wil maken met vasten middels groen slowjuice sap.  Deze groene fles wordt ook aanbevolen om je lichaam na een periode met veel bewerkte producten, alcohol en nicotine, te reinigen en aan te vullen met vitaminen en mineralen.

d4335b9c-f26f-42d3-bb76-67b117292376

WAAROM?

Geluk geef je door

Je voelt je niet lekker, je bent moe, futloos, stijf, te zwaar en in beweging komen gaat moeizaam. Je lichaam kampt met een teveel aan afvalstoffen en volgens de natuurgeneeskunde is dat precies de oorzaak van overgewicht, beginnende kwaaltjes en ziekten.
Door het drinken van groentesap krijg je meer energie, een sterker immuunsysteem, een gezonde bloeddruk en verliest wat kilo’s en veel afvalstoffen. 

Deze fles Groen Geluk ondersteunt enerzijds, het natuurlijke ontgiftingsproces en anderzijds, voedt het je lichaam met essentiële vitaminen en mineralen.
Ben je serieus gemotiveerd om met gezonder leven aan de slag te gaan dan kan deze dag wellicht óók een mooie opstap zijn naar een verandering in leefstijl.