PUUR-S
PRODUCTEN

PRODUCTEN

AFBOUWEN

Afbouwen met vast voedsel voordat je begint aan een sappenkuur is belangrijk om je lichaam te laten wennen aan het idee van minder vast voedsel. Begin met het verminderen van vast voedsel en verhoog de inname van vloeistoffen.

TIJDENS DE KUUR

Tijdens een sappenkuur drink je alleen verse groente- en fruitsappen en smoothies. Hoewel dit je lichaam kan helpen ontgiften en je gezondheid kan verbeteren, kan het ook leiden tot een gebrek aan belangrijke voedingsstoffen en een verlaagd energieniveau. 

OPBOUWEN

Na een sappenkuur is het belangrijk om je lichaam geleidelijk aan weer op te bouwen naar vast voedsel om schokken te voorkomen. Hier zijn een paar tips om op een gezonde manier terug te keren naar vast voedsel na een sappenkuur:

NIEUW

1 Fles puur bleekselderij

Bleekselderijsap is een nieuw product van puur-S, dat steeds populairder wordt vanwege de vele gezondheidsvoordelen die het biedt. Dit sap is gemaakt van bleekselderij, een groente die rijk is aan voedingsstoffen en antioxidanten.

Het sap wordt gemaakt door rauwe bleekselderij te malen en te persen, wat resulteert in een vloeistof die rijk is aan vitamines, mineralen en fytonutriënten. Het sap is laag in calorieën en rijk aan vezels, waardoor het een gezonde keuze is voor mensen die willen afvallen of hun algehele gezondheid willen verbeteren.