ADVIES

maak je eigen persoonlijke gezondheidsplaatje

Een gezonder leven begint met het maken van de juiste keuzes en omdat iedereen anders is en daarmee uniek, bestaat er in mijn ogen niet één succesformule voor leefstijladvies. Wel geloof ik in het maken van jou eigen persoonlijke ‘gezondheidsplaatje’.

Ik vind het belangrijk dat mijn advies praktisch en haalbaar is en dat jij er blij van wordt. Hierbij houd ik rekening met jouw huidige (manier van) leven. Een advies hoeft niet perse te betekenen dat je voedingspatroon rigoureus aangepast moet worden. Kleine veranderingen kunnen al grote, positieve effecten voor je gezondheid en leefstijl hebben.

Een advies is iets voor jou als je:
• aan de slag wilt met nieuwe kennis, inzichten en voedingsadviezen
• op een natuurlijke wijze aan je gezondheid wil werken
• jij je gewicht onder controle wil houden

WERKWIJZE

Aan de slag met nieuwe
inzichten

Wanneer wij nooit eerder kennis met elkaar mochten maken of elkaar lang niet gezien of gesproken hebben, dan maak je altijd eerst een afspraak voor een intake consult. Dit is nodig om een goed beeld te krijgen van wie jij bent, jouw hulpvraag en wensen. Vervolgens stuur ik je via de mail twee lijstjes met vragen over je voedingspatroon die je een paar dagen voor het consult, online terug stuurt. Hierdoor hebben we meer tijd voor elkaar tijdens het consult.

In 1 tot 1½ uur probeer ik zoveel mogelijk inzicht te krijgen in jouw hulpvraag. We nemen uitgebreid je voeding, beweeg- en leefstijl door. Bij mijn advies, werk ik vaak met natuurlijke (hulp)middelen. Denk hierbij aan zelfbereide groentesappen, kruidenthee, basische zouten, plantaardige voeding in de vorm van fijn granulaat met vruchten, bijenpollen, kruiden en groenten.

Na het inzetten van het behandelplan vinden er, indien nodig, om de 3 á 6 weken vervolg consulten plaats. We evalueren hier en passen (eventueel) aan.