5 Gezonde Dagen

WAT IS

5 Gezonde Dagen is een krachtige detox. Deze dagen ga jij je niet vullen maar juist voeden met dagelijks één shotje, 4 slowjuice sappen, 2 verschillende soepen en één geneeskrachtige kruidenthee. Alles wordt dagelijks door puur-S, vers bereid (dus géén diepvries) én dagelijks gratis bij je thuis gebracht tussen 17.00-19.00uur. De 5 Gezonde Dagen worden het gehele jaar, 1 week per maand aangeboden in Oisterwijk en Moergestel.

WAAROM

Je voelt je moe, futloos, stijf, niet lekker en te zwaar. Je lichaam kampt met een teveel aan afvalstoffen en volgens de natuurgeneeskunde is dat precies de oorzaak van overgewicht, beginnende kwaaltjes en ziekten.

VOOR WIE

5 Gezonde Dagen zijn geschikt voor iemand zonder specifieke gezondheidsproblemen. Ben jij serieus gemotiveerd om met gezonder leven aan de slag te gaan, dan kunnen deze dagen meer energie, gewichtsvermindering en een sterker immuunsysteem brengen. Daarnaast is het mooie opstap zijn naar een verandering van leefstijl.

JE KRIJGT

Als je voor de éérste keer voor de 5 dagen kiest, vooraf een gratis professioneel adviesgesprek zodat je ná de kuur direct door kunt gaan met het maken van bewust gezonde keuzes. Tegelijkertijd kennis en inzicht in de oorzaak van je eventuele klachten en dagelijks begeleiding tijdens de kuur.