3 GEZONDE DAGEN

zonder honger ontgiften en afvallen

Je voelt je moe, futloos, stijf, niet lekker en te zwaar. Je lichaam kampt met een teveel aan afvalstoffen en volgens de natuurgeneeskunde is dat precies de oorzaak van overgewicht, beginnende kwaaltjes en ziekten.

Goede voedingsstoffen geven je lichaam en geest energie en ondersteunen de organen en processen. Hiermee bedoel ik pure, groene energie en vitale bouwstoffen boordevol vitaminen en mineralen. Dus zonder belastende e-nummers, geraffineerde producten, chemische geur-, kleur-, smaakstoffen en bestrijdingsmiddelen. Want puur en gezond leven kan de kwaliteit van je leven verbeteren. Je zit letterlijk én figuurlijk beter in je vel.

Het beste resultaat ga je bereiken als je eerst je lichaam gaat reinigen. Een gereinigd lichaam heeft een betere uitwisseling van voedingsstoffen.

 

2 fles

goed voor jezelf zorgen

vasten geeft rust

3 Gezonde Dagen  (di-wo-do) is een milde vastenkuur. Je ontvangt dagelijks één powershot, één liter fles slowjuice sap groen, rood of oranje en elke dag twee verschillende vólle soepen en één geneeskrachtige kruidenthee. Er wordt gewerkt met groenten en fruit van het seizoen. Alles wordt dagelijks vers bereid (dus géén diepvries) én dagelijks gratis bij je thuis gebracht tussen 17.00-20.00 uur in Oisterwijk en Moergestel. Ben jij niet woonachtig in Oisterwijk of Moergestel, dan is zelf afhalen bij Esther ook mogelijk. 

3 Gezonde Dagen zijn zeer geschikt voor iedereen (boven de 18 jaar) zonder specifieke gezondheidsproblemen die (nooit) eerder een vastenkuur gevolgd heeft. Ben jij gemotiveerd om met gezonder leven aan de slag te gaan, dan kunnen deze dagen ook een mooie opstap zijn naar een verandering van leefstijl. Na inschrijving krijg je één week voor aanvang van de kuur een 3 daags afbouw menu, tijdens de kuur dagelijks begeleiding via de mail, en  na de kuur ga je volgens een 3 daags voedingsadvies weer opbouwen.

Om jouw persoonlijke doelen te behalen en zéér goed voorbereid te zijn, adviseer ik je om vooraf een los consult te reserveren. Het kan immers zo zijn dat het voor jou beter is om nu (nog) niet te gaan vasten. Natuurlijk ben je hier helemaal vrij in.

100% RECYCLEN! GLAZEN FLESSSEN 

Het is vanaf januari 2021 mogelijk om de lege sapflessen dagelijks met Esther mee terug te geven flessen. Fijn als je ze even omgespoeld. Zo denken we samen aan het milieu en is de cirkel helemaal rond!Er wordt ge

agenda 2021

5 – 6 – 7 Januari

23 – 24 – 25   Februari

2 – 3 – 4   Maart

13 – 14 – 15   April

18 – 19 – 20   Mei

15 – 16 – 17  Juni