3 GEZONDE DAGEN

zonder honger ontgiften en afvallen

Je voelt je moe, futloos, stijf, niet lekker en te zwaar. Je lichaam kampt met een teveel aan afvalstoffen en volgens de natuurgeneeskunde is dat precies de oorzaak van overgewicht, beginnende kwaaltjes en ziekten.

Goede voedingsstoffen geven je lichaam en geest energie en ondersteunen de organen en processen. Hiermee bedoel ik pure, groene energie en vitale bouwstoffen boordevol vitaminen en mineralen. Dus zonder belastende e-nummers, geraffineerde producten, chemische geur-, kleur-, smaakstoffen en bestrijdingsmiddelen. Want puur en gezond leven kan de kwaliteit van je leven verbeteren. Je zit letterlijk én figuurlijk beter in je vel.

Het beste resultaat ga je bereiken als je eerst je lichaam gaat reinigen. Een gereinigd lichaam heeft een betere uitwisseling van voedingsstoffen.

 

goed voor jezelf zorgen

Voor iedereen die zijn gezondheid een warm hart toedraagt

3 Gezonde Dagen  (di-wo-do) is een milde vastenkuur. Je ontvangt dagelijks één powershot, één liter fles groen, oranje of rood slowjuice sap en elke dag twee verschillende vólle soepen en één geneeskrachtige kruidenthee. Er wordt gewerkt met groenten en fruit van het seizoen. Alles wordt dagelijks vers bereid (dus géén diepvries) én dagelijks gratis bij je thuis gebracht tussen 17.00-20.00 uur in Oisterwijk en Moergestel. Ben jij niet woonachtig in Oisterwijk of Moergestel, dan is zelf afhalen bij Esther ook mogelijk. 

3 Gezonde Dagen zijn zeer geschikt voor iedereen (boven de 21 jaar) zonder specifieke gezondheidsproblemen die (nooit) eerder een vastenkuur gevolgd heeft. Ben jij gemotiveerd om met gezonder leven aan de slag te gaan, dan kunnen deze dagen ook een mooie opstap zijn naar een verandering van leefstijl. Na inschrijving krijg je één week voor aanvang van de kuur een 3 daags afbouw menu, tijdens de kuur dagelijks begeleiding via de mail, en na de kuur ga je volgens een 3 daags voedingsadvies weer opbouwen.

Om jouw persoonlijke doelen te behalen en goed voorbereid te zijn, adviseer ik je om vooraf een los consult te reserveren. Het kan immers zo zijn dat het voor jou beter is om nu (nog) niet te gaan vasten. Natuurlijk ben je hier helemaal vrij in.

Gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling van een arts? Begin dan nooit zomaar aan een (sap)vastenkuur maar overleg dit eerst met je arts. Ook wanneer je Diabetes Mellitus of schildklierproblemen hebt, zwanger bent of borstvoeding geeft is het niet raadzaam om te vasten, een detox of een afvaldieet te doen.  

In de 3 Gezonde Dagen kuur is plaats voor max. 9 personen en min. 6 personen. Voor dit aantal is gekozen om de persoonlijke begeleiding te kunnen waarborgen.

100% RECYCLEN! GLAZEN FLESSSEN